Stilla morgon

Vår lilla katt, Pärla, försöker stadigt väcka oss redan vid halv fem på morgnarna. För att inte väcka resten av familjen brukar jag oftast gå upp efter en sådär fyrtiofem minuter. Sedan har vi våran lilla mysstund hon och jag. Lite mat och kel och nu på sommarhalvåret går jag också ut på trappan en stund med henne. Hon älskar sällskap och oftast är det bara fåglarna och någon enstaka bil som hörs.

Den här rutinen funkar bra när jag ändå åker tidigt till jobbet. Men i torsdags gick jag på semester så det är inte lika mysigt nu. Och inte blir det lättare när kvällarna blir senare (hittade ju säsong 5 av The 100). Hur som helst, igår kom jag i säng tidigt så vid kvart i sex fick jag masa mig upp. Och vilken morgon – rensat ogräs, klippt ligusterhäcken vid bersån och sitter nu med en kaffe i vilstolen på baksidan och tittar ut över trädgården och gräsklipparen Blixten, som jobbar på. Vilka underbara morgnar där men bara kan sitta i shorts och tröja i skuggan – underbart 💕

Idag väntar kalas för den minsta och lunchgäster.

Vi hinner säkert med ett bad idag också…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s