Inspiration

Idag tänkte jag att bilderna får tala för sig själva. Nästan i alla fall…

Igår var en höjdardag rent inspirationsmässigt med den spänstiga rabarbern i spetsen. Verkligen fint! Idag var inte en sämre dag. Denna fina forsythia såg jag imorse när jag lämnade stora killen på skolan. Jag har sällan sett en så välklippt buske som faktiskt blommar.  När jag satt en sekatör eller grensax i buskarna så har ofta blomanlagen följt med. Men inte på denna buske som ni ser. Imponerande tycker jag och förmodligen har jag ett och annat att lära av Kungsbacka kommuns parkarbetare… Klippa direkt efter blomningen kanske..?

Formad men ändå i blom
Formklippt men ändå i full blom

Blev så lycklig när jag såg denna fina buske i full blom och trodde att det var höjdpunkten för idag, trots den tidiga timmen. Men icke! Lunchrasten bjöd på något utöver det vanliga. Rosablommande prydnadskörsbär och fantastiskt vackra träd i vit blom. Om någon vet vad dessa är – tveka inte att kommentera! Blir i alla fall mer och mer övertygad om att det är rosablommande halvstora träd som ändå ska stå i vår trädgård på var sida om stentrappan, från gräsmattan och upp mot huset. De är oemotståndliga… Eller vad säger ni? Njut!

Rosa prydnadskörsbär på avstånd
Rosa prydnadskörsbär på avstånd
IMG_4066
Rosa prydnadskörsbär på nära håll

 

Rosa prydnadskörsbär i knopp
Rosa prydnadskörsbär i knopp. Många rosa prydnadskörsbär nu… Kan inte hejda mig!
Skyar av vita blommor.
Skyar av vita blommor.

Bäst idag – blommande träd och buskar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s