Morgondrömmar

Med små barn och tidiga morgnar i kroppen, har jag svårt att ta långa sovmorgnar. Klockan sju brukar kroppen vilja vakna. Idag var inget undantag. Strax innan sju vaknar jag även om kroppen ännu inte vill kliva upp. Men tankarna  är igång. Drömmer om våren och massor av tulpaner. Eftersom det är lite tidigt ännu och vi heller inte vet om det finns några tulpaner i trädgården så får det stanna vid tulpaner. Är min absoluta favorit tillsammans med pioner och vårblommande träd.  Bara gamla bilder alltså.image image image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s