Fröstart

Då är äntligen de första fröna i jorden! Det var på tiden! Har skjutit upp det under flera veckor nu. Av någon anledning tycker jag det känns omständigt men när jag väl började gick det som en dans. Inte omständigt alls. Fast jag sådde inte så mycket förstås… Ska beställa fler frön.

Sorterade ut vilka sorter jag skulle så för någon vecka sedan men inte förrän idag insåg jag att alla sorterna jag valt var vita. Vilken fantasi! Samtidigt, huset är blått så vitt blir fint till det. Jag är ju en av dessa tråkiga (?) vita människor. Känns okomplicerat och rent. Gillar okomplicerat!

IMG_3881
Som sagt… kan mer än bara vitt…

Blev i alla fall vita riddarsporrar, digitalis, lavendel, jättevallmo och hör och häpna, vit rosenskära med ceriserosa inslag. Kan mer än bara vitt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s